Bike Fest X3 2013

14
Jun 2013
Friday

Prima ediție Bike Fest, organizat de cluburile de motocicliști White Wolves MC, Black Eagles MC și Hawks MC, va avea loc în weekend, la ștrandul cu valuri din Băile 1 Mai, cu sprijinul Primăriei comunei Sânmartin.

Evenimentul marcat de mulți cai-putere și de motoare care mai de care mai dichisite va începe vineri, 14 iunie, iar organizatorii promit un „meniu” absolut incitant: premii, tatoo show, pool party și striptease. Iar pentru că un motociclist adevărat nu poate fără muzică rock, Bike Fest îi aduc în Băile 1 Mai pe cei de la Replika (Baia Mare), pe orădenii de la Dutka Andras Band, pe cei de la Blue Strings (Oradea) și N.O.R. (Oradea), dar zona ștrandului va răsuna și de muzica trupei Iron Maiden, grație unui tribute band din Ungaria care își spune Iron Maidnem.

Cei interesați de acest eveniment ce se anunță foarte spectaculos trebui să știe că un bilet costă 30 de lei pentru cele 3 zile de Bike Fest, căci adunarea din „1 Mai” se va încheia duminică. Precizăm, de asemenea, că, așa cum ne-am obișnuit, bikerii vor oferi un show în mișcare.

Marșul moto va avea loc în cursul zilei de sâmbătă (15 iunie), pe ruta Băile 1 Mai – Oradea și retur.

www.000webhost.com