Rólunk

Mi egy baráti társaság vagyunk, egy csapat vasparipas lovasok, amelyeknek a kerékpárok , a szenvedélyt, egy életformat, egy a szabadság kifejezeset és nem egyfajta lázado teribilizmust az utakon jelentik.

2009 óta, hat alapító tag, akik ugyanazt azt az elképzelést es viziot osztjak meg a “vas pariparol” es befolyásolja az életmódunkat, úgy döntött, hogy akarnak többet mint együtt motorozni és igy megalakult a “ White Wolves MC Románia” egyesület, amely jogi format szerzett 2010 ben. Célja, hogy támogassa és ösztönözze a motorozást. Partnerként cselekszik a hatóságokkal és intézményekkel, cégekkel vagy személyekkel, akik érdeklődést mutatnak eme eletmod es tevekenyseg irant.

Ezért nekünk, az emblema, a pach viselése sokkal többet jelent, mint a szórakozást együtt jó időkben. Azt is jelenti, hogy a munka, az önfegyelem és a mély szinten tevékenységekben való részvétellel segíti elő a klub altal nepszerusitett tevekenysegek es kapcsolatok apolasa, közlekedésbiztonsági, közúti szabályok és azokon is túl.

Az emblemank, az őseink emblemajat jelkepezi, a színek, azok a hazánk szinei. Büszkék vagyunk arra hogy mik vagyunk, és nem próbálunk úgy tűnni. Mi nem próbálunk bebizonyítani semmit senkinek, és a klubunk neve tisztelges oseink a Geto-Dákok elott akik a — Nagy Feher Farkas – Zamolxe fiai . De a mi “színeink” vannak mindazok számára, akik függetlenül a nemzetiségi, faji, vallási, nemi, jólét, társadalmi helyzete, stb, megosszak az értékeinket: Partnerseg, Dicsoseg, Hűség, Oszinteség, Tisztelet es a Szabadság szelleme.

Mi egy független klub vagyunk, de sok barátaink vannak, annak ellenére, hogy ezekben az időkben, amelyben egyre nehezebb embernek lenni, a körülöttünk levo emberek miatt. Szeretjük ugyanazt a szélt és ugyanaszt az útat két keréken megosztani. Szeretjük és hálásak vagyunk szeretteinknek, a családunknak, testvérek és barátoknak, mert elfogadnak bennünket, el viselnek minket, és igyekeznek megérteni bennünket.

www.000webhost.com